Nieuw huis bouwen Hoogeveen

Nieuwbouwwoning bouwen in Hoogeveen en omgeving

Heeft u plannen om een nieuwbouw woning te bouwen in Hoogeveen of omgeving? Of bent u van plan een nieuw kantoor te laten bouwen voor uw onderneming? Dan bent u uiteraard op zoek naar bouwbedrijf in Hoogeveen waarop u kunt bouwen! Jarenlange ervaring, kwaliteit en betrouwbaarheid kenmerken ons aannemersbedrijf. Samen met u gaan we een nieuw huis bouwen en zorgen we van begin tot eind voor uw droomwoning of nieuw bedrijfspand. Door middel van duidelijk overleg, goede afspraken maken en een sterke samenwerking komen we samen uiteindelijk tot een prachtig eindresultaat waarbij kwaliteit voorop staat. Wij hebben de kennis, ervaring en het vakmanschap in huis om iedere opdracht tot in detail te realiseren. Zo kunt u nog lang genieten van uw nieuwbouw project.

“Wij bouwen alles. Niets is onmogelijk”

Van A tot Z een nieuw huis laten bouwen

Al in het eerste begin is het mogelijk om de samenwerking met ons aan te gaan. U heeft een mooi stuk bouwgrond gekocht en wilt daar een nieuwe woning laten bouwen. Maar waar dient u te beginnen? Wanneer u direct in het eerste begin contact met ons opneemt, kunnen wij u in contact brengen met een architect. Samen bespreken we uw wensen en bekijken we de mogelijkheden. Bij ons is veel mogelijk, ook speciale wensen zijn voor ons niet vreemd. Onze ervaring in combinatie met specifieke vakkennis staat dan ook garant voor een passende oplossing. Wij denken met u mee en kunnen veel werkzaamheden zelf uitvoeren. Dat maakt dat er vaart in het nieuwbouw project komt. Nadat alle bouwwensen op papier zijn gezet, gaan we over tot de bouw. Vanaf de eerste werkzaamheden tot aan de afwerking van het dak, verzorgen wij voor u indien gewenst. Of het nu gaat om een nieuw huis bouwen of een nieuwe bedrijfsloods of kantoorpand in Hoogeveen. Wij helpen u graag met de bouw.

Nieuwbouw woning laten bouwen in Hoogeveen door een ervaren bouwbedrijf

Casco bouwen van een nieuwbouwwoning

Bij ons is het mogelijk om bij een nieuwe woning bouwen in Hoogeveen en omliggende dorpen en steden, dit compleet door ons te laten verzorgen. Wij staan dan vanaf de bouwtekening tot en met de afwerking binnen voor u klaar. Heeft u al bouwtekeningen? Ook dan kunt u bij ons aankloppen. Samen bespreken we de tekeningen en lopen we uw wensen door. Een nieuwbouwwoning bouwen in Hoogeveen, Drenthe, doen we immers samen! Het is dan ook mogelijk om casco uw nieuwbouw op te laten leveren door ons. In dat geval bouwen wij uw nieuwbouw, maar bent u zelf verantwoordelijk voor de afwerking aan de binnenkant. Natuurlijk is het mogelijk om bepaalde werkzaamheden door ons uit te laten voeren, zodat de woning gedeeltelijk casco opgeleverd wordt. Denk dan bijvoorbeeld aan het plaatsen van de keuken, het leggen van een vloer, de badkamerinrichting of het afwerken van de binnenmuren.

Veel verschillende nieuwbouw projecten mogelijk

Bij nieuwbouw denkt u vaak direct aan een nieuwbouwwoning of nieuw kantoorpand.

Bij nieuwbouw denkt u vaak direct aan een nieuw huis laten bouwen of een nieuw kantoorpand. Toch zijn er naast nieuwbouwwoningen en kantoorpanden veel meer mogelijkheden bij nieuwbouw. Denk bijvoorbeeld aan:

  • het bouwen van een nieuwe schuur
  • het bouwen van een nieuwe garage
  • het bouwen van een bedrijfsloods
  • het bouwen van vakantiewoningen
Nieuwbouw in Hoogeveen: bedrijfspand

En misschien heeft u zelf wel een ander nieuwbouwproject in gedachten. Ons bouwbedrijf voor Hoogeveen staat open voor alle soorten nieuwbouw en helpen u graag met de realisatie van uw nieuwbouw plannen in Hoogeveen, Drenthe.

Bouwen met een Bouwgarant aannemersbedrijf

Nipeco is trots dat ons bouwbedrijf het keurmerk ‘BouwGarant’ mag dragen. Dit keurmerk wordt toegediend aan bouwbedrijven en aannemersbedrijven met een aantoonbare ervaren en professioneel karakter. Wij zijn dan ook op de hoogte van alle eisen die aan de bouwwereld gesteld worden en werken volgens de richtlijnen. Wilt u een nieuwbouwwoning laten bouwen, ga dan voor zekerheid. Door te kiezen voor een aannemer of bouwbedrijf met het BouwGarant-keurmerk, bent u niet alleen verzekerd van kwaliteit, ook worden er duidelijke afspraken gemaakt waarop u altijd terug kunt vallen. Een stukje extra zekerheid dus bij het bouwen in Hoogeveen, Drenthe.

Nieuwbouw in Hoogeveen en omgeving laten realiseren door Nipeco

Elk nieuwbouw project is anders. Alle nieuwbouwwoningen en nieuwe bedrijfspanden zijn uniek. Wij zijn een kleinschalig bouwbedrijf in regio Hoogeveen dat geen seriematige bouwprojecten realiseert, maar luistert naar de wensen van de opdrachtgevers. Op deze manier ontstaat er elke keer weer een nieuw uniek nieuwbouw project. In de loop der jaren, sinds de oprichting van Nipeco, hebben we al vele nieuwbouw plannen weten te realiseren. Ruim 70 geslaagde nieuwbouw woningen in en rondom Hoogeveen zijn het resultaat. Van moderne villa’s tot landelijke woonboerderijen en van grote bedrijfsloodsen tot moderne kantoorpanden. Bent u op zoek naar een betrouwbare aannemer met vele jaren ervaring, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om uw nieuwbouwwensen door te nemen en zorgen voor een passende offerte op maat. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Wij staan u graag te woord.