Nieuwbouw in Hoogeveen

Nieuwbouw in Hoogeveen en omgeving laten realiseren door Nipeco

Wij zijn een kleinschalig bouwbedrijf in de regio Hoogeveen, waarop u kunt bouwen! Wij luisteren naar de individuele wensen van de opdrachtgever. Op deze manier ontstaat er elke keer weer een nieuw uniek nieuwbouwproject.
In de loop der jaren, sinds de oprichting van Nipeco in 1995, hebben we al vele nieuwbouwplannen weten te realiseren. Jarenlange ervaring, kwaliteit en betrouwbaarheid kenmerken ons aannemersbedrijf.

“Onze ervaring in combinatie met specifieke vakkennis staat garant voor een passende oplossing”

Een nieuwe schuur, garage of ander bijgebouw bouwen

Heeft u plannen om een bijgebouw te laten bouwen bij uw woning? Of dat nu een nieuwe garage, een schuur of een bedrijfsloods is, wij helpen u graag bij de bouw. Samen met u gaan we het nieuwbouwproject aan. Door middel van duidelijk overleg, goede afspraken maken en een sterke samenwerking komen we samen uiteindelijk tot een prachtig eindresultaat waarbij kwaliteit voorop staat. Wij hebben de kennis, ervaring en het vakmanschap in huis om iedere opdracht tot in detail te realiseren.

Nieuwbouwproject in Hoogeveen laten uitvoeren door een ervaren bouwbedrijf

Bouwen met een professioneel aannemersbedrijf

Nipeco is een ervaren en professioneel aannemersbedrijf. Wij zijn dan ook op de hoogte van alle eisen die aan de bouwwereld gesteld worden en werken volgens de richtlijnen. Wilt u bouwen, ga dan voor zekerheid. Door te kiezen voor Nipeco, bent u niet alleen verzekerd van kwaliteit, ook worden er duidelijke afspraken gemaakt waarop u altijd terug kunt vallen. Een stukje extra zekerheid dus bij het bouwen in Hoogeveen, Drenthe.

“Wij bouwen alles. Niets is onmogelijk”