Verbouw

Er zijn verschillende redenen te bedenken om over te gaan tot het verbouwen van uw huidige woning. De meest voorkomende reden is meer ruimte creëren zonder te verhuizen. Misschien komt er gezinsuitbreiding of bent u van plan om (meer) vanuit huis te gaan werken. Maar ook wanneer er aanpassingen in uw woning nodig zijn om langer in uw woning te kunnen wonen, het levensloopbestendig maken van de woning, kan een reden tot verbouwen zijn. Wat de reden ook is, u wilt uiteraard de verbouwing snel, vakkundig en op professionele wijze uitgevoerd zien worden. Dan bent u bij Bouwbedrijf Nipeco helemaal goed. Met jarenlange ervaring, traditioneel vakmanschap en uitgebreide vakkennis, zorgen wij ervoor dat uw verbouwing verloopt zoals gewenst.
“Met een verbouwing is het mogelijk uw woonwensen te realiseren zonder daarvoor te hoeven verhuizen”

Vele verbouwingen mogelijk

Verschillende redenen om over te gaan tot verbouwing, leiden tot verschillende soorten verbouwingen. Misschien wilt u meer ruimte creëren in uw woonkamer. Of wilt u van uw zolderkamer een volwaardige slaapkamer maken. Of misschien weet u nog niet precies wat u wilt. Ook dan kunnen wij u uitstekend helpen. Samen bespreken we de mogelijkheden en komen we tot een passende oplossing voor uw woonprobleem. Enkele voorbeelden van verbouwingen, waarmee wij u van dienst kunnen zijn:

  • dakkapel plaatsen
  • serre aanbouwen
  • overkapping bouwen
  • aanbouw, bijvoorbeeld bijkeuken of erker
  • dakopbouw
  • carport plaatsen
  • woning levensbestendig maken
Verbouwen met bouwbedrijf Nipeco

Dakkapel laten plaatsen

Met een dakkapel maakt u snel een volwaardige (slaap)kamer van een klein zolderkamertje. Een uitstekende oplossing wanneer u gezinsuitbreiding verwacht, wanneer u besluit thuis te gaan werken of wanneer u een bepaalde hobby wilt gaan uitoefenen. Ook bij huizen met schuine daken op de eerste verdieping zijn dakkapellen zeer in trek. Een dakkapel geeft immers niet alleen meer woon- en leefruimte. Het creëert ook een betere lichtinval en ventilatie. Daarnaast vermeerdert de waarde van de woning door het plaatsen van een dakkapel. Wilt u weten wat de mogelijkheden voor uw woning zijn? Neem dan contact op met ons bouwbedrijf. Wij helpen u graag verder.

Een aanbouw plaatsen

Wanneer u een aanbouw laat plaatsen, vergroot u niet alleen de waarde van uw woning of bedrijf, maar ook het woonplezier of werksfeer. Met een aanbouw creëert u meer leefruimte en uw woning krijgt een ander aanzicht. Een aanbouw kunnen we van A tot Z, kant en klaar opleveren, maar u kunt er ok voor kiezen om de afwerking voor eigen rekening te nemen. U kunt de aanbouw daarna in gebruik nemen voor bijvoorbeeld een speelkamer, kantoor, bijkeuken of badkamer.

Overkappingen, veranda’s en carports bouwen

Wilt u in de zomer ook buiten heerlijk kunnen genieten, dan is een overkapping of veranda wellicht een goede keuze. Ook een carport, die de auto in de zomer heerlijk koel houdt en in de winter uw auto tegen de vorst beschermt, kan een goede investering zijn. Ook met deze verbouwingen helpen wij u graag verder. Laat u adviseren door onze ervaren vakmensen en voor u het weet kunt u de zomer heerlijk buiten genieten op uw nieuwe veranda.

Verbouwen doen we samen

Een goede voorbereiding is het halve werk. Dat is zeker het geval bij verbouwingen. U heeft uw wensenlijstje en wij gaan daar met onze vakkennis samen met u doorheen. Wat is er mogelijk en hoe gaan we de bouwwensen realiseren. Bij ons is veel mogelijk. En voor vragen staan wij ook zeker open. De klant staat bij ons centraal en wij werken in uw opdracht. Doordat wij een kleinschalig allround bouwbedrijf zijn, zijn onze lijntjes kort en heeft u een duidelijk aanspreekpunt voor al uw vragen of opmerkingen. U wilt niet lang in de rommel zitten en ziet de verbouwing graag soepel en vlot verlopen? Dan bent u bij Bouwbedrijf Nipeco aan het juiste adres. Wij zorgen met onze professionele houding en met hard werken ervoor dat de verbouwing zo snel mogelijk afgerond kan worden. Uiteraard blijft kwaliteit daarbij voorop staan!

Verbouwing dakkapel door allround bouwbedrijf