Renovatie

Renovatie is meer dan alleen herstellen en vernieuwen van de woning. Bij het renoveren van de woning of een ander pand, brengt u de woning weer terug naar oude staat, maar hierbij nemen we aspecten als comfort, isolatie en duurzaamheid mee. Niet alleen brengen we de woning weer terug naar huidige staat, hij wordt tevens verbeterd. Een vakkundige renovatie door Bouwbedrijf Nipeco gaat uiteindelijk geld opleveren. Doordat de gehele woning of een gedeelte ervan vernieuwd wordt conform de huidige normen en eisen, zal ook de waarde van uw woning stijgen. Renovatie zal dus lonen.

“Renovatie is woningverbetering en levert u meer woongenot”

Voordelen renovatie

U kunt uw woning laten renoveren of een nieuwe woning bouwen en de oude woning slopen. Waarom zou u kiezen voor renovatie? Wat zijn de voordelen van renovatie?

  • Goedkoper: de kosten voor de renovatie liggen over het algemeen een stuk lager dan wanneer u een nieuwe woning op de plaats van de huidige woning laat bouwen
  • Sneller: het renoveren van de woning is over het algemeen sneller, dan wanneer u een nieuwe woning laat bouwen
  • Isolatie: met renovatie kunt u uw woning beter laten isoleren en hiermee bespaart u op energiekosten
  • Waardestijging: na renovatie is uw woning weer helemaal up tot date en conform alle wetten en regels die momenteel gelden. Hiermee stijgt de waarde van uw woning
  • Geheel naar wens: met renovatie van uw woning kunt u de woning weer geheel naar wens maken, zo comfortabel en functioneel mogelijk
Renovatie aan een woning leidt tot woningverbetering

Renovatiewerkzaamheden

Bouwbedrijf Nipeco staat ook voor u klaar wanneer u uw woning wilt renoveren of verbeteren. Wij renoveren complete woningen, bedrijfspanden of kantoorgebouwen, maar kunnen u ook bijstaan met de renovatie van gedeeltes van uw woning. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • dakrenovatie
  • (complete) badkamer renovatie
  • renovatie van de keuken
  • glas-in-lood
  • isolatie

Dakrenovatie

Het dak van uw woning is uiteraard een belangrijk onderdeel van uw huis. Het beschermt u tegen verschillende weersomstandigheden. Uiteraard wilt u dat het de juiste bescherming blijft bieden. Door de jaren heen kan het weer en de weersomstandigheden het dak aantasten. Uw dak heeft wellicht een renovatie nodig. Tijdens de dakrenovatie wordt uw dak volledig onder handen genomen. U kunt hierbij denken aan dakisolatie vernieuwen, dakspanten of dakplaten vervangen en het vervangen van de dakbedekking. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Badkamerrenovatie

Schimmelplekken, verouderd sanitair, gescheurde tegels en meer onvolkomenheden in uw badkamer? Dan kan een badkamerrenovatie voor u de oplossing zijn. Ook voor de renovatie van uw badkamer kunt u bij ons terecht. Wij kunnen daarbij de gehele badkamer renoveren, maar ook voor een gedeeltelijke renovatie bent u bij ons aan het juiste adres. Bijvoorbeeld het plaatsen van nieuw sanitair of het vervangen van het tegelwerk. Voor meer informatie neemt u contact met ons op.

Renovatie laten uitvoeren door Nipeco

U kunt ons bouwbedrijf inschakelen voor een complete of gedeeltelijke renovatie klus. Het renoveren van daken, vloeren, verdiepingen, badkamers, keukens of binnen- en buitenmuren is voor ons geen probleem. Uw woning wordt met de renovatie verbeterd en het wooncomfort wordt vergroot. Daarbij combineren we traditioneel vakmanschap met moderne werkwijzen. Meer weten? Informeer naar de mogelijkheden voor de renovatie van uw woning, bedrijfspand of kantoorgebouw. Wij staan u graag te woord.