Over Nipeco

Wanneer u op zoek bent naar een betrouwbare partner voor de bouw van uw nieuwbouwwoning, het verbouwen van uw huis of voor de renovatie of onderhoudswerkzaamheden aan uw woning, staan de mannen van NIPECO voor u klaar. Bij Nipeco is bijna alles mogelijk. Dankzij onze ervaring in de bouwwereld, zijn wij in staat ook niet-standaard werkzaamheden voor u uit te voeren.

Hoe het begon

In 1995 besloten dhr. J.Bisschop en dhr. J.Strijker samen een aannemersbedrijf te starten. Één van de vennoten komt uit Nieuweroord, de ander komt uit Pesse. Een combinatie hiervan leidde tot de naam van ons bedrijf: Nipeco.

Betrokken partner met uitgebreide vakkennis

Door de jaren heen is Nipeco een gevestigde naam op de markt geworden en op het gebied van Projectontwikkeling, Woningbouw, Utiliteitsbouw, Renovatie en Onderhoud heeft Nipeco zich door de jaren heen bewezen. Met eigen mensen en met eigen expertise worden uiteenlopende projecten geïnitieerd en gerealiseerd. Nipeco combineert modern management met traditioneel vakmanschap. Of het nu gaat om ontwikkeling in eigen beheer of maatwerk voor opdrachtgevers: Nipeco is een betrokken partner met een uitgebreide vakkennis.

Nipeco bus

BouwGarant-Keurmerk

Bouwbedrijf Nipeco draagt het BouwGarant-keurmerk. Dat betekent dat u bij ons kunt rekenen op kwaliteit, professionaliteit en vakmanschap. Wij werken volgens de huidige normen en maken duidelijke afspraken met onze klanten. Zo weet u precies waar u aan toe bent en is uw bouwproject in goede en betrouwbare handen.