Onderhoud

Goed onderhoud is erg belangrijk wanneer u langere tijd van uw woning of bedrijfspand wilt blijven genieten. Het is van belang om het comfort en de waarde van uw woning op peil te houden. Eens in de zoveel tijd is onderhoud dan ook noodzakelijk. Bouwbedrijf Nipeco draagt graag een steentje bij aan het onderhoud van uw woning, zodat u zorgeloos kunt blijven wonen in uw woning.

“Wat goed is, moet ook goed blijven”

Onderhoudswerkzaamheden door bouwbedrijf Nipeco

Wanneer er reparaties uitgevoerd dienen te worden, er groot onderhoud gepleegd dient te worden of voor preventief onderhoud, kunt u bij ons terecht. U kunt daarbij denken aan de volgende werkzaamheden:

  • herstellen of vervangen van kozijnen
  • vernieuwen of herstellen van dakkapellen
  • vervangen dakgoten
  • vervangen boeidelen
  • vernieuwen van dakbedekking
  • vernieuwen van vloeren
  • aanpassingen ten behoeve van inbraakbeveiliging
  • herstellen van tegel-, stuc- of metselwerk
Onderhoud aan dakgoten

Dakbedekking vernieuwen

Eén van de werkzaamheden die onder onderhoud aan uw woning of ander pand vallen, is het controleren en herstellen van dakbedekking. Weet u hoe belangrijk het is dat uw dakpannen goed op uw dak liggen? Niet alleen kan er lekkage optreden wanneer er dakpannen beschadigd zijn, ook nieuwe dakpannen kunnen schade veroorzaken wanneer ze niet goed op uw dak liggen. Met een harde windvlaag kan deze dan eenvoudig opgetild worden en schade toebrengen aan uw woning. Bouwbedrijf Nipeco kan voor u controleren of de dakpannen nog als nieuw zijn en goed op het dak liggen. Deze inspectie voeren wij uiteraard op een veilige manier en conform de veiligheidsregels uit.

Kozijnen laten vervangen

Door de jaren heen kan er houtrot in houten kozijnen ontstaan. Door het vochtgehalte in het hout ontstaat er een beschadiging. Het hout verkleurt, er ontstaan zachte plekken in het hout, stukjes hout laten los en versplinteren en er ontstaat schade aan de verflaag. Dan heeft uw kozijn houtrot. U kunt dit voorkomen door het schilderwerk van uw kozijnen goed te onderhouden. Goed schilderwerk beschermt tegen vocht. Is er al sprake van houtrot, dan dient de schade hersteld te worden. Dat kan Bouwbedrijf Nipeco prima voor u repareren. In sommige gevallen is de schade aan het kozijn te herstellen, in andere gevallen zullen de kozijnen compleet worden vervangen. Wilt u weten of uw kozijnen nog te herstellen zijn? Neem dan contact met ons op. Wij komen de schade inspecteren en kunnen u uitstekend adviseren.

Onderhoud is noodzakelijk

Niet alleen uw woning, ook aan bedrijfspanden, kantoorgebouwen, fabriekshallen, loodsen en vakantiewoningen dient onderhoud gepleegd te worden. Wanneer u contact met ons opneemt, bespreken we de mogelijkheden en inventariseren wij uw wensen omtrent het onderhoud aan uw woning, bedrijfspand of vakantieverblijf. Met tijdig onderhoud verlengt u de levensduur van uw gebouw. Het is dan ook verstandig goten, kozijnen en overige betimmeringen tijdig te inspecteren en te onderhouden. En wanneer deze vervangen dienen te worden, kan dat direct gedaan worden om erger te voorkomen.

Meer informatie over onderhoud door Bouwbedrijf Nipeco

Goed onderhoud van woningen en andere gebouwen zorgt dus voor een langere levensduur en een fijne plek om te werken of te wonen. Uiteraard is dat wat u ook voor ogen hebt voor uw eigen woning, kantoorpand, bedrijfshal of vakantieverblijf. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van onderhoud? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.