Nieuwe woning bouwen in Assen

Bouwbedrijf in Assen nodig?

Wilt u bouwen in Assen en bent u op zoek naar een bouwbedrijf die deze werkzaamheden geheel naar wens voor u uit kan voeren? Dan bent u bij bouwbedrijf Nipeco aan het juiste adres. Of het nou gaat om een nieuwe schuur in een zeer specifieke stijl, of een nieuwe vakantiewoning in een moderne stijl, wij kunnen alle soorten nieuwbouw voor u realiseren. Tevens kunt u bij ons terecht om uw woning te laten verbouwen, te laten onderhouden of te renoveren. Nipeco aannemersbedrijf in Assen helpt u graag bij de realisatie van uw droomhuis.

Ons werk

Lees verder Woning Engelse stijl

Woning Engelse stijl

Meer foto's
Lees verder Nieuwbouw twee-onder-een-kap

Nieuwbouw twee-onder-een-kap

Meer foto's
Lees verder Nieuwbouw woning Hoogeveen

Nieuwbouw woning Hoogeveen

Meer foto's
Lees verder Nieuwbouw bedrijfspand

Nieuwbouw bedrijfspand

Meer foto's
Lees verder Bungalow nieuwbouw

Bungalow nieuwbouw

Meer foto's

Bouwen in Assen

Is uw huidige woning te klein geworden en wilt u een nieuw bijgebouw laten bouwen in Assen? Een nieuwbouwproject is een spannend traject waar veel bij komt kijken. Nipeco staat vanaf het eerste begin van de bouw in Assen voor u klaar. Wij kunnen u in contact brengen met een architect. Samen met u en de architect worden uw wensen en de mogelijkheden van de locatie besproken. Heeft u speciale wensen wat betreft de vormgeving of de indeling van uw nieuwbouwproject? Wij realiseren ze graag voor u. Onze jarenlange ervaring en brede kennis zorgen ervoor dat wij voor elke situatie een passende oplossing kunnen vinden en deze oplossingen in de meeste gevallen ook zelf uit kunnen voeren. Wij voeren uw nieuwbouw project graag voor u uit.

Bouwbedrijf in Assen

Woning laten verbouwen in Assen

Wilt u geen nieuwe woning bouwen maar past uw huidige woning ook niet meer helemaal bij uw situatie? Door uw woning in Assen te laten verbouwen door het vakkundige en ervaren team van Nipeco, is uw woning klaar voor de toekomst. Van het plaatsen van serres tot het bouwen van overkappingen, voor alle werkzaamheden kunt u bij Nipeco terecht. Door samen met u al uw wensen en de mogelijkheden van uw woning te bespreken, weet u zeker dat alles uit de beschikbare ruimte wordt gehaald en wordt de verbouwing geheel naar uw wens uitgevoerd. Benieuwd geworden naar wat wij voor uw woning kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Woning laten onderhouden in Assen

Heeft u al een prachtige woning die geheel aansluit op uw wensen en bent u op zoek naar een bouwbedrijf in Assen dat de onderhoudswerkzaamheden voor u uit kan voeren? Ook daarvoor kunt u bij Nipeco terecht. Of het nou gaat om het vervangen van de kozijnen of het herstellen van stucwerk of metselwerk, onze bouwexperts voeren uw onderhoud en renovatie graag voor u uit.

Nieuwbouw bedrijfspand

Bouwbedrijf Nipeco bouwt niet alleen in opdracht van particulieren. Ook bedrijven kunnen bij ons terecht. Wilt u een nieuw kantoorpand of een nieuwbouw bedrijfshal laten bouwen in Assen? Nipeco denkt graag met uw bedrijf mee. Heeft u speciale wensen wat betreft uw nieuwe bedrijfspand? Onze jarenlange ervaring en specifieke vakkennis zorgen ervoor dat wij altijd een passende oplossing kunnen bieden. Nipeco is dé aannemer in Assen dat al uw wensen voor u kan realiseren.

Contact opnemen met Nipeco

Nipeco is aannemersbedrijf met toonbare ervaring en een professioneel karakter. Nipeco kent feilloos de weg in de bouwwereld. Wij zijn op de hoogte van alle wetten, regels en eisen en werken uitsluitend volgens die richtlijnen. Zo kunnen wij u garanderen dat uw bouw in Assen geheel volgens de regels wordt gerealiseerd. Door te kiezen voor een bouwbedrijf als Nipeco, kiest u voor kwaliteit en zekerheid. Nipeco hecht veel waarde aan duidelijke communicatie en komt alle gemaakte afspraken na. Bent u benieuwd geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.