Nieuwe woning laten bouwen in Ommen

Bouwbedrijf in Ommen nodig voor een nieuwe woning?

Wilt u een nieuwe woning laten bouwen in Ommen en bent u op zoek naar een bouwbedrijf die al uw woonwensen kan realiseren? Dan bent u bij Nipeco aan het juiste adres. Nipeco is een bouwbedrijf met vele jaren ervaring. Bij ons staat het leveren van kwaliteit en service hoog in het vaandel. Het maakt niet uit wat uw woonwensen zijn, wij voeren alle werkzaamheden zelf uit. Door nauw samen te werken met onze opdrachtgevers blijft de communicatie op peil en wordt elk project geheel naar wens opgeleverd. Voor het bouwen van een nieuwbouwwoning in Ommen bent u bij Nipeco aan het juiste adres.

Nieuwbouw woning bouwen in Ommen

Wilt u een nieuwe woning laten bouwen in Ommen? Nipeco staat voor u klaar. Een nieuwe woning bouwen begint bij het kopen van een kavel. Als de kavel is gekocht, kan Nipeco u in contact brengen met een architect. De architect bespreekt samen met u uw woonwensen en stelt een ontwerp op. Als dat ontwerp door alle betrokken partijen is goedgekeurd, kan er gestart worden met de bouw van de woning. Een nieuwbouw project is een spannend traject. Wij van Nipeco werken nauw samen met onze opdrachtgevers en begeleiden ze door het hele proces, zodat er geen onduidelijkheden zijn voor de betrokken partijen. Door de bouw van jouw woning uit te laten voeren door aannemersbedrijf Nipeco weet je zeker dat het soepel verloopt en dat jouw nieuwbouwwoning in Ommen geheel naar wens wordt opgeleverd.

Ons werk

Lees verder Nieuwbouw twee-onder-een-kap

Nieuwbouw twee-onder-een-kap

Meer foto's
Lees verder Nieuwbouw woning Hoogeveen

Nieuwbouw woning Hoogeveen

Meer foto's
Lees verder Nieuwbouw bedrijfspand

Nieuwbouw bedrijfspand

Meer foto's
Lees verder Bungalow nieuwbouw

Bungalow nieuwbouw

Meer foto's
Lees verder Nieuwbouwwoning

Nieuwbouwwoning

Meer foto's

Nieuwbouw bedrijfspand in Ommen

Bent u zelfstandig ondernemer of directeur van een onderneming en wilt u een nieuw bedrijfspand laten bouwen? Nipeco voert de bouw van uw nieuwe pand graag voor u uit. Wij kunnen u in contact brengen met een architect die uw nieuwe bedrijfspand kan ontwerpen, waarna wij over gaan tot de bouw. Zijn de bouwtekeningen al klaar en bent u op zoek naar een aannemersbedrijf in Ommen die de bouw voor u uit kan voeren? Ook dan kunt u bij ons terecht. Het professionele en ervaren team van Nipeco voert de nieuwbouw van uw bedrijfspand geheel naar uw wensen uit.

Bouwbedrijf in Ommen

Woning verbouwen in Ommen

Een nieuwbouwwoning laten bouwen is niet altijd nodig. Soms kan een verbouwing van uw huidige woning er voor zorgen dat u er nog jarenlang met plezier kunt wonen. De redenen om een woning te verbouwen kunnen uiteenlopen. Misschien gaat u meer thuiswerken en wilt u daarom werkkamer aan uw woning toevoegen, of verwacht u gezinsuitbreiding en wilt u een extra slaapkamer aan uw woning toevoegen. Wat de reden van de verbouwing ook is, voor een woning verbouwen in Ommen neem je contact op met Nipeco aannemer in Ommen.

Onderhoud en renovatie

Heeft een nieuwe woning gekocht waar nog het één en ander aan moet gebeuren voordat hij helemaal bij u past? Ook voor het woning renoveren in Ommen kun je bij aannemer Nipeco terecht. Van het renoveren van monumentale woningen tot het renoveren van vrij jonge woningen, wij voeren alle klussen met plezier voor u uit. Is een renovatie van uw woning niet nodig, maar is onderhoud geen overbodige luxe? Door het onderhoud van uw woning in Ommen uit te besteden aan Nipeco, kunt u zorgeloos genieten van uw woning en voeren wij alle werkzaamheden voor u uit.

Contact opnemen met Nipeco

Wilt u een nieuwe woning laten bouwen, een nieuw bedrijfspand laten bouwen in Ommen, uw huidige woning laten renoveren of uw woning laten onderhouden? Voor de experts van Nipeco is geen enkele klus te zwaar. Heeft u bijzondere wensen wat betreft het exterieur of het interieur van uw nieuwbouwwoning of nieuwe bedrijfspand? Geen voorstel is te gek, wij maken uw wensen graag werkelijkheid. Nipeco is een aannemersbedrijf met een BouwGarant keurmerk. Vanuit dit keurmerk kunnen wij u garanderen dat wij een ervaren en professioneel bouwbedrijf zijn dat duidelijke afspraken maakt met haar opdrachtgevers. Hierdoor wordt miscommunicatie voorkomen. Wilt u een nieuwe woning bouwen in Ommen en bent u benieuwd geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.